zondag 3 april 2016

Met deze houten zonnebrillen zet jij de trend voor dit jaar

Houten zonnebrillen zijn geproduceerd van de beste kwaliteit hout en passend voor zowel dames als heren. Vanwege de unieke houtnerf is iedere zonnebril uniek. Alle Esdoornhouten zonnebrillen worden handgemaakt en zijn ultra licht van zwaarte. Verder zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de allerbeste UV400 bescherming tegen zonlicht. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit meerdere lagen gekleurd hout in verscheidene kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand worden geschapen en door de verschillende tinten en de karakteristieke houtnerf is elke houten zonnebril bijzonder.

Houten Zonnebril Wayfarer

houten zonnebril
Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur gecombineerd met bruin gepolariseerde lenzen is een geweldige zonnebril. Bamboehouten zonnebrillen zijn van goede deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met respect voor de het milieu. Het met zorg uitgezochte hout wordt ingezet voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke lijnen van het hout. Geen enig montuur houten zonnebril is hetzelfde. Brilmontuur van Ebbenhout in meerdere houtlagen. De aarde, de kalmte, de elementen, de lucht van het seizoen en de frisse wind door de haren. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Vervaardigd van solide bamboe hout, een paar stukjes ijzer en de lenzen waar je het zonlicht mee kunt trotseren. Houten zonnebrillen maken jouw zomer uniek. Een mode die de komende jaren alle trends gaat passeren. Een merk, vol gedrevenheid en innovatie. Een artikel, waar geen ander product aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen

De houten zonnebrillen staan voor kwaliteit en stijl! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra uniekheid. Dit betekent dat je er altijd bijzonder uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Walnoothout en hebben gepolariseerde grijze lenzen. Bovendien zijn ze ook nog licht te dragen. Ideaal voor op de strand. Daarenboven beschikt de zonnebril over een volledig uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks stuk te krijgen.

Diverse houtsoorten

  1. Bamboe zonnebrillen
    Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.
  2. Zonnebrillen van skateboard hout
    Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.
  3. Ebbenhouten zonnebrillen
    Dichte, fijn geweven, en zeer strak is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.
  4. Beukenhouten zonnebrillen
    Ook gebruikt in muziekinstrument fabricage is beukenhout is van hoge kwaliteit en veelzijdig inzetbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten